Trouwfotograaf & trouwvideograaf

Jullie huwelijk is een hoogtepunt in jullie levens. Natuurlijk willen jullie deze bijzondere gebeurtenis laten vastleggen. Zoeken jullie een trouwfotograaf of trouwvideograaf? Of misschien zelfs beide? Neem dan contact met ons op. Wij, Viren en Shayenne, hebben inmiddels al heel veel verschillende bruiloften mogen fotograferen en filmen. Wij zijn beschikbaar voor de fotografie en videografie van elk soort huwelijk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vastleggen van Hindoestaanse bruiloften.

Waarom kiezen voor een trouwfotograaf of trouwvideograaf?

Jullie huwelijk is een bijzonder moment om een leven lang te koesteren. Dat begint met volledig genieten van en op het moment zelf. Het laten fotograferen en/of filmen van jullie huwelijk kan heel veel waarde toevoegen. Allereerst natuurlijk omdat goede trouwfotografie/trouwvideografie ervoor zorgt dat jullie telkens weer de intiemste, mooiste en leukste momenten kunnen herbeleven. Het is een prachtige herinnering en waardevol aandenken. Fantastisch om van tijd tot tijd samen weer te bekijken, of om aan vrienden, familie en eventuele (toekomstige) kinderen te laten zien.

Omdat jullie zo aan het genieten zijn van jullie huwelijk, betekent het ook dat er heel veel dingen langs jullie heen gaan. Trouwfoto’s of een trouwfilm leggen de bijzondere momenten vast die jullie hebben gemist.

Wat wij vastleggen

Trouwfotografie is meer dan alleen het vastleggen van het ja-woord. In het kort: wij zijn er om alle aspecten en momenten van jullie huwelijk vast te leggen. Wat jullie maar willen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij al beginnen op de vrijgezellenfeesten of de voorbereiding van de trouwdag vastleggen. Natuurlijk zijn wij er tijdens de ceremonie en receptie, maar ook bijvoorbeeld op het feest. Tevens kunnen wij rekening houden met extra wensen en verzoeken. Denk aan het fotograferen of filmen van gasten en aankomsten, het schieten van portretten tijdens de plechtigheid, het aansnijden van de taart en nog veel, veel meer.

Elke trouwerij is anders. Wij kunnen elk huwelijk in elke cultuur perfect voor jullie vastleggen. Helemaal zoals jullie willen. Daarom nemen wij ook graag van tevoren de tijd om jullie te leren kennen en al jullie wensen te bespreken. Wij zorgen van tevoren voor een duidelijke plan zodat jullie precies weten wat er gaat gebeuren.

 

Bekijk ons portfolio

Op deze pagina kun je al diverse voorbeelden bekijken van onze trouwfotografie en trouwideografie. Wil je meer voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio. Hier zie je voorbeelden van enkele prachtige trouwreportages die wij de afgelopen jaren hebben mogen maken. Je vindt er voorbeelden van zowel trouwfoto’s als trouwvideo’s en natuurlijk combinaties hiervan. Want bij ons geldt altijd dat wij jullie trouwen vastleggen op een manier die perfect bij jullie past, met foto’s en video’s die de sfeer tot in de kleinste details weergeven.

Een trouwfotograaf of videograaf voor de bruiloft?

Jullie zijn het er over eens dat het huwelijk moet worden vastgelegd. Maar waar kies je voor: een trouwfotograaf of een videograaf op jullie bruiloft? Of allebei? Wij vinden het geweldig om een combinatie te maken. Hiermee zorg je namelijk voor een prachtige en complete registratie van jullie huwelijk. Fotografie is geweldig voor het vereeuwigen van emotionele momentopnamen en sfeervolle details. Videografie is weer perfect geschikt voor het vastleggen van de sfeer zodat jullie deze telkens weer kunnen herbeleven. Ook momenten als het ja-woord, het aansnijden van de taart of het openen van de dans zijn natuurlijk geweldig om op beeld (en met geluid!) vast te leggen. Maar juist de combinatie van een trouwfotograaf en -videograaf zorgt voor de perfecte sfeer en beelden. Wij staan voor jullie klaar om jullie huwelijk vast te leggen zoals jullie dat willen.

Wat willen jullie laten fotograferen of filmen?

Samen met jullie maken wij een persoonlijk plan voor het fotograferen en filmen van jullie huwelijk. Welke onderdelen moeten aan bod komen? Wij kunnen zorgen voor trouwfotografie en trouwideografie van A tot Z. Indien jullie dat willen zijn wij erbij vanaf de eerste voorbereidingen tot de laatste uurtjes van de feestelijkheden. Dress fittings, vrijgezellenavonden, voorbereidingen, aankomst, receptie, feesten, gasten, het ja-woord, diners…. noem maar op. Wij leggen precies vast wat jullie vastgelegd willen hebben.

Specialist in Hindoestaanse bruiloften

Lakshmi Productions kan alle soorten bruiloften vastleggen. Het maakt niet uit wie jullie zijn, waar en hoe jullie trouwen: wij zorgen voor de prachtigste trouwfotografie en trouwvideografie. Dat beloven wij! Daarnaast is het goed om te weten wat wij ook nog eens gespecialiseerd zijn in het vastleggen van Hindoestaanse bruiloften.

Neem gewoon eens contact met ons op

Zijn jullie nog op zoek naar een goede trouwfotograaf en/of trouwvideograaf? Wij zouden het geweldig vinden om jullie huwelijk vast te mogen leggen. Neem contact met ons op voor een kennismaking en om jullie wensen vrijblijvend te bespreken.