Newborn shoot

Eigenlijk is elke fotoshoot of videoshoot met of van dierbaren van onschatbare waarde. Je legt namelijk dierbare herinneringen vast. Dat geldt helemaal voor een newborn shoot. Dit is een babyfotoshoot of babyvideoshoot van een pasgeboren baby in de eerste weken van zijn/haar leven. Waarom zo’n newborn fotoshoot zo waardevol is? In de eerste plaats natuurlijk omdat het geweldig is om te doen en ook prachtige foto’s en video’s oplevert. Maar vooral ook omdat je hiermee voor altijd herinneringen creëert aan een periode die veel te snel voorbij gaat. Jullie leven op een roze wolk en kleintjes worden zó snel groot. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring en een prachtig resultaat met jullie kleine trots als stralend middelpunt.

Wanneer doe je een newborn shoot?

Zeker stellen die voor het eerst ouders worden, vragen zich af: wanneer doe je een newborn shoot eigenlijk? Laten we vooropstellen dat je altijd een shoot met of van je baby in kunt plannen. Maar wil je écht een newborn shoot, dan doe je dit doorgaans bij een leeftijd tussen de twaalf en vijfentwintig dagen oud. Je kindje is dan nog écht klein, maar inmiddels ook lekker gesetteld.

Een newborn fotoshoot in onze fotostudio

Natuurlijk wil je een prachtige babyfotoshoot, maar je wilt ook dat jullie baby comfortabel is. Daar zorgen wij voor in onze eigen fotostudio. Wij zijn zelf ouders en zorgen ervoor dat de shoot prettig verloopt. Bij een newborn shoot is het belangrijk om de tijd te nemen. Baby’s werken natuurlijk lang niet altijd mee. En dat hoeft ook niet. Wij garanderen je dat het vooral ook een leuke en ontspannen ervaring wordt. Het hoeft niet “perfect” te gaan. Wij maken beelden van jullie lieve slapende én actieve baby terwijl jullie als ouders helemaal worden ontzorgd. Jullie kunnen even lekker ontspannen terwijl wij met de shoot bezig zijn.

Een newborn fotoshoot of newborn videoshoot bij jullie thuis

In onze studio zorgen wij voor een prachtige newborn shoot. Dat kan een newborn fotoshoot of een newborn videoshoot zijn. Of allebei natuurlijk. Maar dat kunnen wij ook bij jullie thuis doen. In jullie eigen vertrouwde, warme en liefdevolle omgeving. Samen met jullie maken wij een plan om alle belangrijke en mooie momenten vast te leggen. Denk aan voeden, wassen, aankleden, knuffelen en spelen.

Newborn shoot met ouders of gezin erbij

Een newborn shoot kan ook worden verzorgd met ouders of gezin erbij. Dat is hartstikke leuk. In overleg kunnen we ook altijd zorgen voor een combinatie: foto’s en video’s van jullie baby alleen én samen met jullie en/of broertje(s) of zusje(s).

Te groot voor een babyshoot? Wij doen ook kindershoots

Is jullie kind inmiddels te oud en te groot voor een babyshoot/newborn shoot? Geen enkel probleem. Wij verzorgen fotoshoots voor baby’s én voor kinderen van alle leeftijden. Bekijk maar eens onze pagina met fotoshoots van kinderen.

Neem contact op met ons om jullie wensen te bespreken

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf en/of videograaf voor jullie newborn shoot? Dan zijn wij graag degenen die voor jullie een onvergetelijke shoot verzorgen. In onze studio of bij jullie thuis. Neem gewoon contact met ons op om jullie wensen te bespreken. Wij kunnen niet wachten om kennis met jullie te maken.