Koppel fotoshoot

Jullie mogen als koppel gezien worden, toch? Dan is het hartstikke leuk om jullie liefde vast te leggen met een geweldige koppel fotoshoot. Wij beloven je: jullie fotoshoot als stel wordt niet afgezaagd. Wij zorgen altijd voor een shoot die perfect bij jullie als koppel past. Romantisch en intiem of juist speels: alles kan. Een fotoshoot als stel levert gegarandeerd beelden om om voor altijd te koesteren.

Hoe wij zorgen voor de leukste koppel fotoshoot

Samen een fotoshoot doen kan best een beetje onwennig aanvoelen. Zeker als jullie nog nooit eerder zoiets hebben gedaan. Geloof ons: jullie zijn echt niet het enige koppel dat een beetje nerveus voor de camera gaat staan. Als fotografen moeten wij niet alleen zorgen voor het perfecte eindresultaat; het is ook onze taak om ervoor te zorgen dat jullie kunnen ontspannen en er plezier in hebben. Op die manier krijg je namelijk de mooiste resultaten én mooie herinneringen.

Wij nemen graag de tijd voor jullie. Een koppel shoot moet ontspannen plaatsvinden. Er mag gelachen worden. Wij krijgen vaak vragen te horen als: “Wat zijn nu goede poses voor een koppel fotoshoot?” Maak je geen zorgen: jullie krijgen alle tijd en ruimte om te wennen en te oefenen. Wij voorzien jullie van tips. Wij hebben inmiddels zoveel stellen voor de camera gehad, dat wij wel durven te zeggen dat we samen altijd het perfecte resultaat krijgen.

De beste tip die wij kunnen geven: wees jezelf! In jullie kleding, uitstraling en poses. Wij helpen jullie daarbij. Bovendien kunnen wij altijd van tevoren bepaalde zaken bespreken.

Waar vindt de koppel fotoshoot plaats?

De shoot kan plaatsvinden op een plek naar keuze. Hebben jullie bijvoorbeeld een plek die voor jullie speciaal is, dan kan de koppel fotoshoot ook buiten plaatsvinden. Geef gerust jullie wensen door. Daarnaast bieden wij jullie een geweldige locatie: onze eigen studio.

Een fotoshoot als stel in onze fotostudio in Almere

Jullie zijn ook van harte welkom voor een prachtige fotoshoot als stel in onze fotostudio in Almere. In onze studio vind je alle voorzieningen en apparatuur die nodig zijn voor het maken van de perfecte koppel shoots. Dankzij de professionele apparatuur, achtergronden en belichting kunnen wij zorgen voor elke gewenste sfeer en stijl. Natuurlijk kunnen jullie ook attributen meenemen. In de privacy van onze studio hebben jullie bovendien de mogelijkheid om om te kleden. Zo kunnen we foto’s maken met verschillende outfits.

Neem gewoon eens contact met ons op

Wil jij een prachtige koppel fotoshoot plannen, of deze als verrassing voor je partner cadeau geven? Neem gewoon eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee en vertellen je alles over de mogelijkheden.