Fotoshoot gezin

Een fotoshoot met het hele gezin? Dat is een fantastisch idee. Dat vinden wij ook. En daarom vinden wij het elke keer weer te gek om een familie fotoshoot te mogen verzorgen. Elke gezin is anders. Wij zorgen samen met jullie voor een gezinsfotoshoot die echt helemaal bij jullie past en waar jullie voor altijd met heel veel plezier aan terug kunnen denken. En niet te vergeten: voor foto’s die jullie met trots kunnen laten zien.

Een fotoshoot met het gezin: hoe werkt dat eigenlijk?

Een fotoshoot met het gezin is een prachtige manier om jullie met z’n allen vast te laten leggen. Vaak zijn mensen zo enthousiast dat zij een aantal jaar later nog een keer een gezinsfotoshoot laten doen. Dat is begrijpelijk, want mensen veranderen en kinderen worden ouder. Elke fotoshoot van jullie gezin is dan ook bijzonder.

Maar hoe werkt zo’n fotoshoot met het gezin nu precies? Wij, Shayenne en Virendra, zijn in de eerste plaats van mening dat deze shoot voor iedereen – jong en oud – vooral leuk moet zijn. Het mooiste resultaat krijg je namelijk wanneer iedereen plezier heeft en ontspannen is. Daarom hebben wij een natuurlijke aanpak. Wij kijken naar hoe jullie zijn als gezin en wat voor jullie wel en niet werkt. Het ene gezin wil een mooie, statige familie fotoshoot terwijl het andere gezin juist lol wil trappen en kan genieten van gekke foto’s. Wij zorgen altijd voor de juiste sfeer en een shoot in een stijl die bij jullie past. Als ervaren fotografen zijn wij gewend om met iedereen te werken: ouderen, baby’s, mensen met een beetje cameravrees: allemaal geen enkel probleem.

Waar vindt de fotoshoot met het gezin plaats?

De fotoshoot van jullie gezin kan plaatsvinden op een plek naar keuze. Ook voor de locatie, omgeving en sfeer geldt namelijk dat het belangrijk is om te kiezen voor wat bij jullie als gezin past. Wij denken hierin graag met jullie mee. De familie fotoshoot kan bij jullie thuis worden gehouden, op een plek die voor jullie speciaal is of op een mooie locatie buiten in de natuur.

Een fotoshoot met het gezin in onze fotostudio in Almere

Jullie zijn van harte welkom voor een prachtige fotoshoot met het gezin in onze fotostudio in Almere. Met onze eigen studio bieden wij jullie een fijne, ruime plek voor het hele gezin. Hier vind je alle voorzieningen en apparatuur die nodig zijn voor het maken van de perfecte gezinsportretten. Natuurlijk maken wij prachtige foto’s van het hele gezin, maar ook kunnen wij persoonlijke portretten maken, of foto’s van diverse koppeltjes (denk aan eventuele kinderen met partners). Wat jullie ook willen: alles is mogelijk in onze fotostudio. Jullie kunnen indien gewenst ook attributen meenemen, of we plannen in overleg een gezinsfotoshoot in een bepaald thema of voor een bepaalde gelegenheid. Dat geldt trouwens ook voor gezinsshoots buiten of op een andere locatie, natuurlijk.

Een familieshoot thuis of op locatie

Hebben jullie een andere plek in gedachten voor jullie familieshoot? Hartstikke leuk! Wij kunnen namelijk ook op een door jullie gekozen locatie schieten. Bij jullie thuis of op een leuke plek ergens in de natuurlijk, bijvoorbeeld.

Wat is de beste plek voor een gezinsfotoshoot?

Er is geen beste plek voor jullie gezinsfotoshoot, behalve de plek die jullie het mooist of het leukst vinden. Het voordeel van een shoot in de studio is dat alle omstandigheden perfect te controleren zijn. Zo weet je zeker dat elke foto technisch helemaal perfect is. Ga je buiten schieten, dan ben je natuurlijk deels afhankelijk van het weer en de lichtomstandigheden. Het voordeel daarvan is dan weer dat je hier prachtige, natuurlijke foto’s schiet. Bovendien is de omgeving van invloed op het karakter van de shoot. Kortom: alles kan. Wij zorgen voor de ideale fotoshoot met het gezin. Voor het bepalen van de locatie en stijl denken wij graag met jullie mee.

Neem gewoon eens contact met ons op

Wil jij een prachtige fotoshoot met het gezin plannen, of bijvoorbeeld een familie fotoshoot als verrassing boeken? Neem gewoon eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee en vertellen je alles over de mogelijkheden.