Fotografie & videografie Hindoestaanse bruiloft

Lakshmi Productions beschikt over vele jaren ervaring op het gebied van het vastleggen van een Hindoestaanse bruiloft. Of je nu een fotograaf of videograaf voor de bruiloft nodig hebt: wij zorgen ervoor dat alle aspecten van jullie Hindoestaanse bruiloft van van A tot Z wordt vastgelegd. Zo krijgen jullie dierbare herinneringen aan de mooiste dagen van jullie leven die jullie voor altijd kunnen koesteren.

Jullie Hindoestaanse bruiloft volledig vastgelegd met fotografie en videografie

Jullie bruiloft is een moment om nooit meer te vergeten. Daar zorgen wij dan ook voor. Wij kunnen op een Hindoestaanse bruiloft alle belangrijke momenten vastleggen. Wij kunnen zelfs de hele bruiloft van A tot Z vastleggen met fotografie en videografie.

Dit kan indien gewenst al beginnen bij de tilak en mehdi. Wij leggen onder andere de pooja en Mat Korwa sfeervol vast als start van een prachtige huwelijksreportage. Ook bij de Batwaan kunnen wij er natuurlijk bij zijn. Dit zijn prachtige, liefdevolle momenten met de familie om vast te leggen op foto en/of video. Wanneer de vivaah is aangebroken, zorgen wij voor de mooiste beelden, uiteraard inclusief alle rituelen. Het is jullie huwelijk: persoonlijk en in jullie stijl. Wij zorgen voor fotografie en/of videografie die hier helemaal op aansluit. Alles wordt gefotografeerd en gefilmd op een manier die bij jullie past. Wij brengen alles prachtig in beeld, van de plechtigheden en rituelen tot de dulhin en dulha, de familie, het eten, de feestelijkheden en dansen. Dankzij onze ervaring en expertise weten wij alle details vast te leggen, terwijl wij zelf op de achtergrond blijven.

Bekijk voorbeelden van Hindoestaanse bruiloften die wij hebben vastgelegd

Elke Hindoestaanse bruiloft filmen en fotograferen wij helemaal naar de wens van het bruidspaar. Toch willen wij jullie natuurlijk een idee geven van wat wij voor jullie kunnen betekenen. Onderstaand kunnen jullie onze showreel bekijken. Willen jullie meer voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio.

Bespreek jullie wensen met ons

Een Hindoestaanse bruiloft fotograferen of filmen is vaak een project van meerdere dagen. Met talloze belangrijke momenten. Wij zijn gespecialiseerde fotografen en videografen voor een Hindoestaanse bruiloft en kunnen al jullie wensen op het gebied van fotografie en videografie vervullen. Dat begint met een goed plan vooraf. Daarom nemen wij graag de tijd om jullie te leren kennen en al jullie wensen te bespreken. Wij kunnen adviseren, met jullie meedenken en verder denken.

Wij doen meer dan alleen jullie bruiloft filmen: wij ontzorgen jullie. Het is belangrijk dat jullie volledig kunnen genieten van de mooiste dagen van jullie leven. Dat betekent dat jullie je geen zorgen moeten maken om zaken rondom de trouwerij. Geef gerust aan waar jullie behoefte aan hebben. Wij kunnen op veel gebieden ondersteunen.