Fotoshoot van kinderen

Een fotoshoot van je kinderen is geweldig om te doen. Het levert foto’s op die je voor altijd zult koesteren. Foto’s waar je trots op kunt zijn. Natuurlijk zorgen wij als ervaren kinderfotografen voor een prachtig resultaat. In onze fotostudio in Almere, bij jullie thuis of ergens op jullie favoriete locatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kids ook echt plezier hebben in de shoot. Wij fotograferen ongedwongen, ontspannen en er mag gelachen worden. Alleen dan krijg je kinderen op hun allermooist op de foto.

Ga voor een onvergetelijke fotoshoot van je kind(eren)

Met een fotoshoot van je kind(eren) leg je momenten prachtig vast. Bij kinderen is het nog meer dan bij volwassenen belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen en dat zij zichzelf kunnen zijn. Daarom vinden wij het leuk om even goed kennis te maken met jullie, en natuurlijk met jullie kind/kinderen in het bijzonder. Wat vinden jullie leuk? Door een goed beeld te krijgen van de stijl, voorkeuren en energie zorgen wij voor de puntjes op de “i”. Natuurlijk spreken wij de shoot van tevoren met jullie door. Zo kiezen we indien gewenst thema’s en kleuren uit en bespreken we de outfits.

Kinderfotografie voor alle leeftijden

Bij ons kun je terecht voor kinderfotografie voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een shoot met een baby (kijk daarvoor eens bij onze newborn shoot), dreumes, peuter, kleuter, ouder kind of zelfs tiener: wij staan voor jullie klaar.

Kinderen voelen zich op hun gemak: het is als een leuk uitje

Het is natuurlijk niet niks om ineens een camera op je gericht te hebben. Daarom doen wij er alles aan om kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Een lekker muziekje, een gek dansje, papa of mama die even meedoet. Ons doel is om een fotoshoot met kinderen aan te laten voelen als een leuk uitje. Na de shoot kan iedereen terugkijken op een geweldige dag en kunnen jullie natuurlijk niet wachten om het resultaat te zien.

Alleen of met broertje(s) en/of zusje(s)

Wij verzorgen prachtige portretten van je kind. Heb je meerdere kinderen? Dan maken wij natuurlijk ook te gekke foto’s met broertje(s) en/of zusje(s). Ook een combinatie is uiteraard mogelijk. Dan krijg je de mooiste individuele portretten en leuke en liefdevolle foto’s met de kids bij elkaar.

Een kinder fotoshoot in onze studio of op locatie

Wij kunnen overal een geweldige kinder fotoshoot verzorgen. Onze studio is van alle gemakken voorzien, maar heb je de fotoshoot van je kind of kinderen liever thuis of ergens anders? Geen enkel probleem. Dankzij een goede voorbereiding en onze ervaring zorgen wij altijd en overal voor een fijne ervaring en het mooiste eindresultaat.

Op zoek naar de perfecte kids fotografie? Wij staan voor je klaar

Ben je op zoek naar de leukste fotograaf voor jouw/jullie kind of kinderen? Neem gewoon eens contact met ons op. Wij vertellen je graag alles wat je weten wilt over onze kids fotografie.