De trends in trouwvideografie

Jullie trouwdag is zonder twijfel een van de meest memorabele dagen in jullie levens. Het vastleggen van deze bijzondere dag op video is een geweldige manier om de herinneringen levend te houden en te delen met vrienden en familie. Trouwvideografie is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe technieken en trends die elk jaar opduiken. In deze blog bespreken we de nieuwste trends in trouwvideografie, zodat je jullie speciale dag kunt laten vastleggen op een manier die helemaal bij jullie past. Raak je geïnspireerd door deze blog en wil je de mogelijkheden voor jullie trouwerij bespreken? Neem gewoon vrijblijvend contact op met Lakshmi Productions. Wij bespreken jullie wensen graag.

Dronevideo's zijn een van de trends in de trouwvideografie

Cinematische benadering

Trouwvideo’s zijn zoveel meer dan registraties van de gebeurtenissen op de trouwdag. Tegenwoordig kiezen steeds meer stellen voor een cinematische benadering, waarbij wij als trouwvideografen een verhaal vertellen door middel van filmische technieken. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van verschillende camerahoeken, sfeervolle muziek en zorgvuldige nabewerking. Deze benadering zorgt voor een meeslepende en emotionele ervaring die de kijkers het gevoel geeft alsof ze de trouwdag opnieuw beleven.

Drone beelden

Eigenlijk kun je het gebruik van drones niet echt meer een trend noemen. Toch worden ze door lang niet alle stellen gebruikt. Wij kunnen jullie te gekke dronevideografie bieden. Écht een meerwaarde. Drones kunnen beelden vastleggen die onmogelijk te bereiken zijn met een gewone camera, zoals panoramische uitzichten op de trouwlocatie en unieke perspectieven op de ceremonie. Dronebeelden geven een extra dimensie aan de trouwvideo en zorgen voor een spectaculair en onvergetelijk eindresultaat.

Deelbaar op social

In plaats van een lange trouwvideo die alle gebeurtenissen van de dag in chronologische volgorde weergeeft, kiezen steeds meer stellen voor korte trouwfilms. Deze films duren meestal tussen de 3 en 10 minuten en bevatten de hoogtepunten van de dag, gemonteerd op een creatieve en emotionele manier. Korte trouwfilms zijn ideaal om te delen op sociale media en zijn een geweldige manier om de mooiste momenten van de trouwdag te herbeleven zonder uren aan videomateriaal te hoeven bekijken.

Same day edits

Voor stellen die een deel van de dag direct willen delen met hun gasten tijdens de receptie of op het feest is de same-day edit een populaire keuze. Wij monteren een korte film die jullie tijdens het feest al kunnen vertonen. Reken maar dat jullie gasten verrast zullen zijn. Natuurlijk is het ook een mooie extra voor mensen die niet bij de ceremonie aanwezig zijn geweest. Natuurlijk ontvangen jullie achteraf ook nog een volledige trouwvideo.

Persoonlijke videoboodschappen

Natuurlijk: de trouwerij draait om jullie, maar hoe leuk is het om ook vrienden en familie de spotlight te geven? Het opnemen van persoonlijke videoboodschappen van vrienden en familie is een mooie manier om je trouwvideo een extra persoonlijk tintje te geven. Deze boodschappen kunnen variëren van gelukwensen en advies tot grappige anekdotes en herinneringen. Door deze intieme momenten in de trouwfilm op te nemen, krijgt het paar een blijvende herinnering aan de liefde en steun van hun dierbaren op hun speciale dag.

Hoe zien jullie de trouwvideo voor je?

Of jullie nu geïnspireerd zijn geraakt door deze trends op het gebied van trouwvideografie, een heel ander idee hebben of juist nog helemaal niet weten wat voor trouwvideo jullie willen: wij staan voor jullie klaar. Wij kijken ernaar uit om kennis met jullie te maken en te sparren over jullie perfecte trouwvideo.